За Нас

Историята на Kibela naturals започва в Нидерландия, когато трима българи се срещат в малкото градче Вахенинген, за да споделят сходни възгледи и идеи. Групата в бъдеще се превръща в екип от специалисти по биотехнологии, молекулярна биология, растителни науки и органично земеделие. С натрупаните знания и опит от работата си в чужбина, те се връщат в България, за да дадат началото на козметична марка за естествена красота и здравословен начин на живот. Изхождайки от традиционните познания за българските билки и лековити растения, допълнени със съвременните методи за получаване на натурални активни съставки, Kibela Naturals съчетава изкуството на билкарството с предимствата на технологичния напредък, за да може да предложи на клиентите натурална козметика от ново поколение. 

Кибела е богинята-майка, олицетворяваща природата и нейното плодородие, почитана от древни времена в района на днешен Балчик (където се намира нашата производствена база). Огромната сила, присъща за Кибела (природата) е нашият източник на вдъхновение и вярваме, че ако я използваме по правилния начин, тя е способна да постигне невероятни резултати в търсене на естествената красота.

Мисията на Kibela Naturals е да предоставя висок клас натурална козметика, която разкрива естествената красота, давайки приоритет на Вашето здраве и благополучие. Във връзка с това, екипът ни от експерти внимателно е създал серия грижовни продукти, без да прави компромис с качеството и безопасността. 

Това, което ни отличава, е ангажиментът ни да използваме само най-висококачествени естествени съставки, подбирайки надеждни доставчици, които споделят нашите ценности. От подхранващи растителни екстракти до етерични масла – всяка съставка е подбрана заради уникалните ѝ ползи и способността ѝ да въздейства положително върху тялото и духа.

Гарантираме качеството на нашите творения, като се стремим да постигнем минимално разграждане и максимално висока активност на естествените съставки в продуктите по време на съхранение и употреба. Постигаме това не чрез добавяне на множество изкуствени стабилизатори и добавки, а чрез избора на биофотонни опаковки от виолетово стъкло. По този начин можем да сме сигурни, че ценните свойства на всеки продукт, който напуска нашия склад, ще бъдат съхранени до момента, в който ще бъде използван и той ще успее да изпълни предназначението си. Качеството на материала, който обвива продукта, е също толкова важно, колкото и качеството на самия продукт, тъй като второто не може да бъде гарантирано без първото.

Ние разбираме, че всеки човек е уникален, затова предлагаме индивидуални препоръки и експертни съвети. Екипът ни е посветен на това да Ви помогне да намерите перфектните продукти, които отговарят на специфичните Ви проблеми и подчертават естествената Ви красота. Вярваме, че грижата за себе си трябва да бъде всеобхватно преживяване към по-добро здраве и жизненост.

В случай, че искате да разработите и произведете свои продукти със собствена марка, но не разполагате със собствени производствени съоръжения, ние можем да бъдем ценен партньор за Вашия бизнес. С нашия експертен опит и ресурси ние помагаме на компаниите да реализират своите уникални идеи за продукти, като гарантираме висококачествена продукция, която съответства на имиджа на тяхната марка.

Благодарим Ви, че посетихте нашия уебсайт и се докоснахте до същността на Kibela Naturals. Каним Ви да разгледате нашата колекция и да откриете силата на природата, способна да промени живота Ви. Присъединете се към нас в естествения подход към красотата и изпитайте разликата за себе си.

На вниманието на потребителите: продуктите на Kibela Naturals не съдържат агресивни химикали, парабени, сулфати и синтетични аромати, което ви гарантира, че можете спокойно да ги използвате в ежедневието си.

error: Content is protected !!