Биофотонно стъкло- силата на природата е съхранена

Биофотонното виолетово стъкло е предназначено да защитава и запазва качеството на продуктите, съхранявани в него. То е изработено от специален вид стъкло с виолетов цвят, което филтрира вредните светлинни лъчи, като същевременно пропуска полезната виолетова и ултравиолетова светлина.

Опаковките от биофотонно виолетово стъкло са иновативен начин за съхранение на натуралните продукти и техните предимства включват:

💎Защита от светлина: Биофотонното стъкло блокира вредните УВ-А и УВ-Б лъчи, които могат да влошат качеството и ефикасността на съхраняваните продукти. Като предотвратява навлизането на светлина в контейнера, то спомага за запазване на целостта и свежестта на съдържанието.

💎 Удължен срок на годност: Светлинно-филтриращите свойства на биофотонното стъкло могат да спомогнат за удължаване на срока на годност на различни продукти. То спомага за забавяне на процеса на окисляване и разграждане, като запазва съдържанието в по-стабилно и използваемо състояние за по-дълъг период от време.

💎 Повишаване на ефикасността: Установено е, че виолетовата и ултравиолетовата светлина имат благоприятни свойства за определени вещества, като например етерични масла, билкови екстракти и природни активни вещества. Биофотонното стъкло позволява преминаването на тези полезни дължини на светлинните вълни, което потенциално повишава потенциала и ефективността на съхраняваните продукти.

💎 Съхранение: Освен че блокира ултравиолетовите лъчи, биофотонното стъкло филтрира и значителна част от видимата светлина. Това може да бъде от полза за чувствителни към светлина продукти, които лесно се разграждат при излагане на светлина.

💎 Устойчивост: Биофотонното стъкло често се счита за по-екологично в сравнение с други видове опаковъчни материали. То може да се използва многократно, да се рециклира и намалява необходимостта от употребата консерванти и други изкуствени добавки за поддържане на качеството на продукта.

Биофотонното виолетово стъкло спомага за запазване на качеството, ефикасността и срока на годност на различни природни продукти, което го прави отличен избор за съхранение на продукти като етерични масла, билкови екстракти, козметика и хранителни добавки.

error: Content is protected !!